Antena Meniu Search
x

Galerie foto Acoperişul unui bloc din Focşani, făcut scrum după ce flăcările s-au extins de la o anexă. Doi locatari au avut nevoie de îngrijiri

Incendiu violent la un bloc din Focşani. Un bărbat şi o femeie au avut nevoie de îngrijiri medicale. 15 locatari s-au autoevacuat. Flăcările ar fi izbucnit de la un solvent depozitat în interiorul anexei, ca urmare a neaerisirii şi a neventilării spaţiului.

de Redactia Observator

la 21.08.2023, 17:13

"Un incendiul a izbucnit la un bloc situat pe strada Lăcrămioarei din cartierul Mândreşti al municipiului Focşani. Până la sosirea echipajelor de pompieri, flăcările s-au propagat la acoperişul blocului. 15 locatari s-au autoevacuat. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor unei femei de 33 ani care prezenta atac de panică şi unui bărbat în vârstă de 56 de ani, intoxicat cu fum", a precizat ISU Vrancea.

Ambele persoane au refuzat transportul la spital

În urma incendiului a ars acoperişul blocului, pe o suprafaţă de circa 500 de metri. De asemenea, au fost afectate toate apartamentele din bloc, atât din cauza fumului, cât şi a infiltrării apei, în urma procesului de stingere.

Din primele cercetări, cauza probabilă a incendiului a fost autoaprinderea unui solvent depozitat în interiorul anexei, ca urmare a neaerisirii şi a neventilării spaţiului.

Pentru stingerea incendiului au intervenit patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de prima intervenţie şi comandă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Acoperişul unui bloc din Focşani, făcut scrum după ce flăcările s-au extins de la o anexă. Doi locatari au avut nevoie de îngrijiri