Antena Meniu Search
x

Adolescent de 14 ani, lovit de o mașină când se juca pe stradă. Băiatul, transportat la spital

Un adolescent de 14 a fost rănit, după ce a fost lovit de mașină când se juca pe stradă, în Filipeştii de Pădure, judeţul Prahova, potrivit News.ro

de Redactia Observator

la 24.01.2024, 21:57

Adolescent de 14 ani, lovit de o mașină când se juca pe stradă. Băiatul, transportat la spital
Adolescent de 14 ani, lovit de o mașină când se juca pe stradă. Băiatul, transportat la spital - Shutterstock (poză ilustrativă)

”La data de 24 ianuarie a.c., în jurul orei 19.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpina, au fost sesizaţi despre faptul că pe aleea aferentă străzii Gării, din comuna Filipeştii de Pădure, s-a produs un accident rutier”, a transmis, miercuri seară, IPJ Prahova.

Băiatul, lovit de mașină când se juca pe stradă

Sursa citată a precizat că poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi, din primele verificări, a reieşit că un bărbat de 43 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi acroşat un minor de 14 ani, care se juca pe partea carosabilă a sectorului de drum.

”În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporala a minorului, care a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate”, a mai transmis sursa citată, precizând că testarea şoferului a arătat că nu a consumat alcool.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Adolescent de 14 ani, lovit de o mașină când se juca pe stradă. Băiatul, transportat la spital