Antena Meniu Search
x

Adolescentă dată dispărută de Protecția Copilului, în Craiova. Timeea este de negăsit de mai bine de 48 de ore

O adolescentă în vârstă de 15 ani, dintr-un centru de plasament din Craiova, este căutată de polițiști, după ce reprezentanții Protecției Copilului au dat-o dispărută. Timeea Hurjui este de negăsit de mai bine de 48 de ore.

de Redactia Observator

la 25.10.2022, 15:03

Adolescentă dată dispărută de Protecția Copilului, în Craiova. Timeea este de negăsit de mai bine de 48 de ore - IPJ Dolj

Polițiștii craioveni au fost sesizați, luni, 24 octombrie, de către reprezentanții DGASPC Dolj, că fata de 15 ani a părăsit centrul unde era instituţionalizată şi nu a mai revenit.

"La data de 24 ocrombrie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Craiova au fost sesizați de către reprezentanţii DGASPC Dolj, cu privire la faptul că minora Hurjui Timeea, de 15 ani, la data de 23 octombrie a.c., a părăsit centrul unde era instituţionalizată şi nu a mai revenit", a transmis IPJ Dolj.

Semnalmente Timeea Hurjui:

  • greutate 52 de kg,
  • constituţie atletică,
  • ochi căprui,
  • părul negru, lung,
  • un tatuaj pe dosul palmei de la mâna stângă.

La momentul plecării, Timeea era îmbrăcată cu o geacă scurtă din piele de culoare neagră, pantaloni tip jeans de culoare neagră. Persoanele care dețin informații utile cu privire la minora dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Adolescentă dată dispărută de Protecția Copilului, în Craiova. Timeea este de negăsit de mai bine de 48 de ore