Antena Meniu Search
x

Al doilea agresor al polițistului din Iași ar fi un interlop cunoscut, lider al unei reţele de trafic de droguri

Poliţiştii au identificat cel de-al doilea agresor al poliţistului din Iaşi! Surse din anchetă spun că e vorba despre liderul unei reţele de trafic de droguri.

Vezi și

Poliţiştii au identificat cel de-al doilea agresor al poliţistului din Iaşi! Surse din anchetă spun că este vorba despre liderul unei reţele de trafic de droguri, cercetat în trecut de DIICOT. El ar fi cel care l-a lovit în club pe luptătorul de la Intervenţii speciale din Iaşi.

Cel de-al doilea agresor al poliţistului Iulian Dumitraş, de la Intervenţii Rapide din Iaşi, ar fi chiar Constantin Grigoriu, căruia în lumea interlopă din oraş i se spune "Schelet". De altfel, el este o cunoştinţă mai veche a poliţiştilor.

A fost cercetat de DIICOT în 2013 pentru trafic de droguri, iar în noiembrie 2017, judecătorii Tribunalului Iaşi l-au condamnat la o pedeapsă cu închisoarea de 8 ani şi 10 luni. Condamnarea nu este definitivă, motiv pentru care bărbatul nu fusese încarcerat.

Anchetatorii au informaţii potrivit cărora Constantin Grigoriu ar fi fugit în Franţa, în urmă cu două zile, imediat după scandalul care a dus la rănirea poliţistului. Reamintim că agentul Iulian Dumitraş a fost lovit mai întâi într-un club, iar când a ajuns la spital, a fost înjunghiat de un bărbat pe care judecătorii l-au arestat deja. 

Poliţistul este în afara oricărui pericol, dar este în continuare internat la Neurochirurgie în Iaşi. Ancheta se extinde în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Evenimente » Al doilea agresor al polițistului din Iași ar fi un interlop cunoscut, lider al unei reţele de trafic de droguri