Antena Meniu Search
x

Video Alin Chirilă, cunoscut luptător MMA, reţinut după ce a răpit şi bătut timp de o oră un bărbat din Galaţi. Imagini surprinse de camerele de supraveghere

Alin Chirilă, campion mondial de MMA, a fost reţinut de poliţişti după ce a răpit din casă un bărbat din Galaţi, pe care l-a bătut în propria maşină timp de oră.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 23.12.2023 , 21:30

Motivul? Sportivul voia să facă rost de adresa unui individ cu care fratele său se afla în conflict. La incident ar fi participat şi ruda luptătorului MMA.

Şi-a pus victima să se spele ca să nu-i murdărească maşina

După ce l-a bătut bine, Alin Chirilă l-a pus pe om să se spele la o fântână ca să nu-i murdărească maşina. Victima a fost ameninţată că dacă sună la poliţie, va fi abandonat dezbrăcat într-o pădure. Incidentul a avut loc pe 16 decembrie.

Vezi și

Pe masa anchetatorilor sunt probe solide, inclusiv imagini surprinse de camerele de supraveghere din localitate. 

Pe acelaşi subiect

Luptătorul MMA a fost adus cu duba de la Timişoara, unde locuieşte cu familia sa, a fost audiat şi reţinut pentru 24 de ore. Urmează să fie prezentat judecătorului cu propunere de arestare pentru 30 de zile.

Ce spun poliţiştii 

În cursul zilei de astăzi, 23 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției Oraș Berești, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, a doi frați, de 35, respectiv 31 de ani, primul domiciliat în comuna Moșnița Nouă, din județul Timiș, iar cel de-al doilea domiciliat în comuna Cavadinești, județul Galați, bănuiți de comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, lipsire de libertate în mod ilegal, amenințare și lovire sau alte violențe.

Din cercetări s-a stabilit faptul că, în noaptea de 16/17.12.2023, cei doi frați s-ar fi deplasat la adresa de domiciliu a unui alt bărbat, de 36 de ani, din Cavadinești, pentru a-i cere socoteală cu privire la un conflict anterior, pe care unul dintre cei doi frați, respectiv cel de 31 de ani, l-ar fi avut anterior cu acesta.

Cei doi ar fi pătruns, fără drept, în curtea imobilului bărbatului vizat, iar când acesta ar fi ieșit din casă, cel de 35 de ani l-ar fi agresat fizic, după care l-ar fi condus la autoturismul cu care s-au deplasat la această adresă și l-ar fi forțat să se așeze pe bancheta din spate, împotriva voinței celui agresat.

Bărbatul ar fi fost agresat fizic și în interiorul autoturismului, cu care a fost condus până la marginea localității, perioadă de timp în care cel agresat ar fi fost amenințat cu noi acte de violență și chiar cu moartea, pentru cazul în care bărbatul ar intenționa să anunțe Poliția.

Bărbatul, de 35 de ani, a fost depistat în județul Timiș și a fost ulterior condus la sediul IPJ Galați pentru continuarea cercetărilor. În prezent cei doi sunt prezentați la Judecătoria Târgu Bujor, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat până acum probleme în reciclarea sticlelor, prin sistemul RetuRO?
Observator » Evenimente » Alin Chirilă, cunoscut luptător MMA, reţinut după ce a răpit şi bătut timp de o oră un bărbat din Galaţi. Imagini surprinse de camerele de supraveghere