Antena Meniu Search
x

Update Alin Petrache, preşedintele Federaţiei Române de Rugby, implicat într-un accident de circulaţie în Bucureşti

Alin Petrache, preşedintele Federaţiei Române de Rugby, a fost implicat, marţi seara, într-un accident de circulaţie produc în Bucureşti.

de Redactia Observator

la 29.06.2021, 22:24

Alin Petrache a scăpat nevătămat din accidentul în care a fost implicat
Alin Petrache a scăpat nevătămat din accidentul în care a fost implicat
  • Trei maşini, printre care şi cea în care se afla Alin Petrache, au fost implicate în accidentul din Bucureşti.

UPDATE, 22.20: Poliţiştii de la Brigada Rutieră au fost sesizaţi în jurul orei 21.00 în legătură cu producerea accidentului. Un şofer de 70 de ani ar fi încercat să vireze la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu o altă maşină condusă de un bărbat de 39 de ani. Maşina condusă de bărbatul de 39 de ani a ricoşat, din impact, într-o altă maşină, condusă de un bărbat de 44 de ani, care staţiona la semafor. În urma accidentului au suferit răni şoferul de 70 de ani, dar şi o altă persoană aflată în maşina sa. Ambele victime au fost transportate la Spitalul Elias. Poliţiştii efectuează cercetări la faţa locului pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Primele informaţii de la faţa locului arată că accidentul s-a produs în apropiere de Piaţa Presei Libere şi că în accident au fost implicate trei maşini printre care şi cea în care se afla Alin Petrache, preşedintele Federaţiei Române de Rugby.

Alin Petrache a scăpat nevătămat din accident, însă o altă persoană, aflată într-o maşină care a căzut pe plafon, în urma accidentului, a suferit răni serioase şi a fost transportată de urgenţă la Spitalul Elias.

Accidentul vine cu doar câteva zile înainte ca naţionala de rugby a României să dispute unul dintre cele mai importante meciuri din ultimii ani. Echipa noastră primeşte sâmbătă, de la ora 21.00, replica puternicii echipe a Argentinei care anul trecut a reuşit performanţa de a obţine prima victorie din istorie împotriva Noii Zeelande.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Alin Petrache, preşedintele Federaţiei Române de Rugby, implicat într-un accident de circulaţie în Bucureşti