Antena Meniu Search
x

Video "Am simţit o bubuitură, n-am văzut nimic". Bărbat de 60 de ani, spulberat mortal de un autobuz, în timp ce încerca să traverseze autostrada A3

Tragedie pe A3, aseară, chiar la intrarea în Capitală. Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit de un autobuz. Acesta ar fi încercat să traverseze autostrada, pe jos, iar şoferul autovehiculului nu a mai putut evita impactul.

de Redactia Observator

la 16.12.2023, 08:34

Vezi și

Apelul la 112 s-a dat la ora 19:38. Un bărbat în vârstă de 60 de ani a încercat să traverseze autostrada A3, între intersecția cu Şoseaua Petricani şi Gherghiţei.

Bărbatul a fost lovit în plin de autobuz şi târât câţiva zeci de metri sub roţile acestuia. În zadar au încercat medicii de pe ambulanţă să îl resusciteze. Şoferul, în stare de şoc, spune că se îndrepta spre Pipera şi nu avea viteză. În autovehiculul condus de acesta, se mai aflau alte 4 persoane. 

Şofer: N-am văzut nimic. Dacă vedeam, frânam, opream. De unde a apărut, nu pot să îmi dau seama. Am simţit o bubuitură. Atât. Şi am oprit. 

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Traficul pe A3 a fost restricționat, pe sensul spre Capitală, timp de câteva ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Am simţit o bubuitură, n-am văzut nimic". Bărbat de 60 de ani, spulberat mortal de un autobuz, în timp ce încerca să traverseze autostrada A3