Antena Meniu Search
x

Ambulanţă spulberată pe o stradă din Sibiu, după ce o şoferiţă nu a auzit sirenele. Două persoane au ajuns la spital

Accident teribil în Sibiu. Două persoane au ajuns la spital, după un accident produs între un autoturism şi o ambulanţă. Autospeciala se deplasa cu semnalele acustice şi luminoase pornite.

de Redactia Observator

la 19.05.2023, 09:33

Ambulanţă spulberată pe o stradă din Sibiu, după ce o şoferiţă nu a auzit sirenele - Shutterstock

Două persoane au fost transportate la spital joi noaptea, în urma unui accident produs între un autoturism şi o ambulanţă, care se deplasa cu semnalele acustice şi luminoase pornite, pe Şoseaua Alba Iulia din Sibiu, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

"Ambulanţa circula în regim prioritar, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, transportând un pacient, adult. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei autoturismului, o sibiancă în vârstă de 39 de ani. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzei producerii evenimentului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter, potrivit Agerpres.

Cei de la Ambulanţă au anunţat că pacientul care era transportat la spital de către echipajul SAJ a fost preluat de către un echipaj ISU, el fiind dus la UPU; la fel şi o femeie din autoturismul implicat în accident.

Echipajul SAJ nu a suferit vătămări corporale în urma incidentului.

Cei doi răniţi, pacientul de 36 de ani din ambulanţă şi şoferiţa autoturismului, de 39 de ani, au fost transportaţi la spital de două echipaje SMURD, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Ambulanţă spulberată pe o stradă din Sibiu, după ce o şoferiţă nu a auzit sirenele. Două persoane au ajuns la spital