Antena Meniu Search
x

Anchetatorii au aflat motivul pentru care o adolescentă din Ploieşti a fost ameninţată cu un cuţit, în autobuz, de o femeie

Anchetatorii au aflat motivul pentru care o adolescentă din Ploieşti a fost ameninţată cu un cuţit, în autobuz, de o femeie.

Femeia care a ameninţat cu cuţitul o adolescentă, în autobuz, a fost reţinută

Anchetatorii au aflat motivul pentru care o adolescentă din Ploieşti a fost ameninţată cu un cuţit, în autobuz, de o femeie. Agresoarea a fost reţinută vineri seara, iar sâmbătă de dimineaţă a fost internată la psihiatrie. 

Femeia din localitatea Şoimari, suspectată că vineri a ameninţat cu un cuţit o adolescentă de17 ani într-un autobuz care circulă pe raza municipiului Ploieşti, a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă, Secţia Psihiatrie, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Raluca Brezeanu.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat că măsura a fost luată în condiţiile În care femeia este diagnosticată cu schizofrenie, iar pe parcursul audierilor care au avut loc la Poliţia Ploieşti ”a avut un comportament specific persoanelor cu boli psihice”.

Mama adolescentei a depus plângere la poliţie împotriva femeii, dar aceasta se pare că nu e responsabilă de faptele sale.

Femeia reţinută şi internată are 44 de ani şi a mai fost tratată în spitale de psihiatrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Anchetatorii au aflat motivul pentru care o adolescentă din Ploieşti a fost ameninţată cu un cuţit, în autobuz, de o femeie