Antena Meniu Search
x

Ani grei de închisoare pentru cel mai temut interlop din România! Adrian Corduneanu, condamnat definitiv!

Cel mai temut interlop din România, Adrian Corduneanu, a fost condamnat definitiv la ani grei de închisoare într-un dosar de şantaj.

Adrian Corduneanu a fost condamnat la ani grei de închisoare

Cel mai temut interlop din România, Adrian Corduneanu, a fost condamnat definitiv la ani grei de închisoare într-un dosar de şantaj.

Adrian Corduneanu, zis 'Beleaua', a primit 4 ani şi 8 luni de închisoare cu executare, în timp ce complicele său, Ionel Bogdănici, a primit 3 ani şi 8 luni de închisoare. Decizia definitivă a fost luată de judecătorii Curţii de Apel Iaşi.

Fapta pentru care Adrian Corduneanu îşi va petrece următorii ani în spatele gratiilor s-a întâmplat în anul 2015, atunci când interlopul a şantajat un agent de vânzări de la o firmă care vinde betoane.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, cei doi interlopi ar fi primit 30.000 de lei şi 1.000 de euro de la agentul şantajat după ce acesta din urmă a refuzat să le redirecţioneze clienţi.

În octombrie 2015, Adrian Corduneanu l-a pălmuit pe agent şi l-a înţepat cu cuţitul în picior.

VEZI AICI SENTINŢA DICTATĂ DE JUDECĂTORI

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Ani grei de închisoare pentru cel mai temut interlop din România! Adrian Corduneanu, condamnat definitiv!