Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video ANIMAȚIE. Cum s-a produs accidentul de motocicletă în care a murit omul de afaceri Denis Repka: "Un accident destul de stupid"

Un om de afaceri din Baia Mare, care făcea parte din staff-ul de campanie a lui Donald Trump, a sfârşit dramatic în Maramureş. Motociclist pasionat, venise în vacanţă acasă şi se plimba cu prietenii pe o şosea din apropiere de Cavnic. Deşi mergea cu viteză redusă, motocicleta i-a derapat din cauza drumului umed şi s-a zdrobit de parapetul de protecţie

de Simona Vasiac

la 26.07.2024 , 21:54

Denis Repka locuia în Statele Unite de mai mulţi ani şi făcea parte din staff-ul de campanie al lui Donald Trump. Lucra într-un grup de experţi în siguranţa naţională şi securitatea frontierelor. A murit fulgerător, pe şoselele României, sub privirile îngrozite ale prietenilor săi. Înainte de tragedie, o cameră de bord l-a filmat în timp ce savura plimbarea cu motocicleta, pe un drum din Maramureş. 

Denis venise de curând în România şi făcea parte dintr-un club de motociclişti. Alături de prietenii lui, făceau des ture prin tot judeţul. Ieri, pe şoseaua udă, bărbatul a căzut de pe motocicletă, iar medicii sosiţi la faţa locului nu au mai reuşit să facă nimic. 

Denis Repka era cunoscut drept prudent pe motocicletă

Vezi și

Pasionat de plimbări cu motocicleta, omul de afaceri stabilit în Statele Unite era extrem de prudent şi niciodată teribilist, îşi amintesc prietenii lui. La un viraj, însă, s-a înclinat prea mult, iar vehiculul a derapat pe şoseaua udă şi s-a izbit violent de parapetul de protecţie. 

Pe acelaşi subiect

"Viteză nu era, motocicleta nu era genul de motor cu care să circuli cu viteză, este un accident destul de stupid în care fatal a fost parapetul. Nu întotdeauna parapeţii de protecţie ajută motocicliştii", a declarat Raul Silaghi, președinte club moto.

Bărbatul în vârstă de 56 de ani era proprietarul unei companii IT şi administratorul unui post de radio din Baia Mare. De peste Ocean, promova Maramureşul şi sprijinea tinerii antreprenori. 

"O mare pierdere pentru comunitatea de afaceri din judeţul Maramureş. Un antreprenor de succes, un antreprenor care în ultimii ani s-a regăsit în topul firmelor maramureşene", a declarat Florentin Tuș, președinte Camera de Comerț și Industrie Maramureș.

Omul de afaceri din Baia Mare, care făcuse parte din stufful de campanie al lui Trump, ajuta comunitatea din Maramureş ori de câte ori putea. Frecvent, Denis Repka era un sprijin pentru foşti campioni europeni şi mondiali ai unui club de înot. 

Simona Vasiac Like

Vin din colțul de țară unde se agață harta în cui. Fiecare om care pășește în acest loc își retrăiește copilăria și asta încerc să arăt dincolo de ecran. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » ANIMAȚIE. Cum s-a produs accidentul de motocicletă în care a murit omul de afaceri Denis Repka: "Un accident destul de stupid"