Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Trei maşini distruse într-o clipă de un şofer grăbit, în sectorul 5 al Capitalei. Bărbatul a fugit de la locul accidentului

Trei maşini parcate au fost distruse în urmă cu puţin timp de un şofer care imediat după impact a fugit de la locul accidentului. 

de Ana Maria Munteanu

la 06.09.2024 , 09:14

Bărbatul care a provocat accidentul şi care a avariat cele trei maşini gonea pe această stradă din Sectorul 5 al Capitalei.

A fugit imediat după accident

Într-o fracţiune de secundă a pierdut controlul volanului şi s-a ciocnit cu două autoturisme, după care a intrat într-o a treia maşină care era parcată şi pe care a mutat-o câţiva metri. Imediat după impact când a realizat ce a făcut, a fugit de la locul accidentului.

Vezi și

Poliţiştii l-au identificat ulterior pe şofer. Din fericire nimeni nu a fost rănit, dar pagubele materiale sunt uriaşe. Dacă va fi găsit vinovat, individul va trebui să suporte costurile de reparaţie pentru toate autoturismele. Pe numele său, s-a deschis un dosar penal pentru distrugere şi fugă de la locul accidentului. 

Ana Maria Munteanu Like

Cred cu fermitate că jurnalismul de calitate ar trebui să fie de neclintit. Pentru asta fac tot ce îmi stă în putință să scot la iveală adevărul din orice “poveste”.

Întrebarea zilei
Putea fi evitată tragedia provocată de inundațiile din Galați?
Observator » Evenimente » Trei maşini distruse într-o clipă de un şofer grăbit, în sectorul 5 al Capitalei. Bărbatul a fugit de la locul accidentului