Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Filmul morţii lui Denis Repka. Băimăreanul a făcut parte din stafful de campanie al lui Donald Trump

Denis Repka, omul de afaceri băimărean celebru pentru poziţia sa în echipa de campanie a lui Donald Trump, a murit într-un accident de motocicletă. Bărbatul în vârstă de 56 de ani se afla la o plimbare alături de mai mulţi prieteni între localitățile Cavnic și Budești. Cu puţin timp înainte de impact, caravana de motociclete a fost filmată de o cameră de bord.

de Simona Vasiac

la 26.07.2024 , 13:44

Omul de afaceri băimărean venise de curând acasă, în România. Alături de alţi prieteni, Denis Repka făcea parte dintr-un club de motociclişti.

De când a ajuns acasă, în Baia Mare, bărbatul de 56 de ani făcea ture cu ei. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi ieri, doar că, într-o curbă, a alunecat pe şoseaua umedă şi a căzut de pe motocicletă exact sub parapetul de protecţie. 

Denis Repka circula cu 30 de km/oră în momentul tragediei

Vezi și

Medicii veniţi de urgenţă la faţa locului au început resuscitarea, dar, din păcate, nu au mai ruşit să-l readucă la viaţă. Un elicopter SMURD a aşteptat ca omul de afaceri să îşi revină, pentru a-l transporta de urgenţă la spital. Din păcate, acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Poliţiştii, sub coordonarea unui procuror, au deschis o anchetă şi fac verificări pentru a stabili cu exactitate cele întâmplat.

Potrivit unor surse, băimăreanul circula cu 30 de km/oră.

Simona Vasiac Like

Vin din colțul de țară unde se agață harta în cui. Fiecare om care pășește în acest loc își retrăiește copilăria și asta încerc să arăt dincolo de ecran.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Filmul morţii lui Denis Repka. Băimăreanul a făcut parte din stafful de campanie al lui Donald Trump