Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Adrian a sfârșit pe "drumul morții", în Italia. Românul a fost aruncat câțiva metri pe șosea, după ce a intrat cu motocicleta într-un Range Rover

Tragedie rutieră, miercuri dimineaţă, pe șoseaua care leagă comunele Forlimpopoli de Meldola din Italia, cunoscută sub numele de "drumul morții". Adrian Hristu Ciprian, un român în vârstă de 47 de ani, şi-a pierdut viaţa după ce motocicleta pe care o conducea s-a izbit violent de un Range Rover. Potrivit publicaţiei Forli Today, după impact, Kawasaki-ul bărbatului a luat foc. 

de Redactia Observator

la 11.07.2024 , 12:22

Tragedia a avut loc miercuri, în jurul orei 9.30, în via Para, chiar la intrarea pe podul peste Bidente, la granița dintre municipiile Forlì şi Bertinoro. 

Adrian, rezident în Bertinoro, îşi conducea motocicleta în direcția Meldola când, din motive care nu au fost încă clarificate, a intrat coliziunea cu un Range Rover, care se deplasa în aceeași direcție. 

Motociclistul român a murit pe loc

Articolul continuă după reclamă

Pentru românul de 47 de ani nu s-a mai putut face nimic. Impactul a fost atât de puternic, încât bărbatul a fost aruncat câțiva metri pe șosea, iar motocicleta sa a luat foc. La fața locului au intervenit pompierii, dar carabinierii din Meldona, care au închis drumul câteva ore pentru a putea face verificări.

Conform constatărilor inițiale, se pare că moticicleta românului ar fi izbit din spate mașina de teren, în momentul în care aceasta din urmă a încetitnit pentru a intra pe o stradă laterală. În Range Rover se aflau două persoane, care au scăpat nevătămate, dar în stare de șoc din cauza tragediei.

Din păcate, Adrian a murit pe loc. Echipajele de prim-ajutor au ajuns rapid, însă nu au mai putut face decât să constate decesul. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Adrian a sfârșit pe "drumul morții", în Italia. Românul a fost aruncat câțiva metri pe șosea, după ce a intrat cu motocicleta într-un Range Rover