Antena Meniu Search
x

Video ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a scăpat ca prin minune un șofer de TIR, în Orșova, după ce a ajuns cu mastodontul deasupra unei prăpastii

Un şofer a scăpat ca prin minune după ce a rămas suspendat cu TIR-ul deasupra unei prăpastii, în Orşova. Cât timp a durat intervenţia de salvare, bărbatul, dar şi pompierii au fost în pericol. Camionul atârna la zece metri în aer, într-un echilibru fragil.

de Redactia Observator

la 07.09.2021, 20:29

Vezi și

Viaţa şoferului, dar şi a salvatorilor a atârnat de un fir de aţă. Pompierii au legat în chingi camionul, în condiţiile în care colosul de zeci de tone se putea prăbuşi oricând. Camionul care transporta cupru a derapat de pe şosea şi a rămas suspendat pe un perete abrupt, la 10 metri deasupra căii ferate. Şoferul a rămas blocat în cabină. Pentru misiunea de salvare a fost adusă inclusiv o autospecială de intervenții la dezastre și calamități. 

Cât a durat intervenţia, circulaţia trenurilor a fost blocată

Gabriela Ciocioană, IPJ Mehedinţi: Un bărbat de 26 de ani, cetăţean polonez, în timp ce conducea un autotren, a părăsit partea carosabilă.

Un echipaj de la CFR a fost trimis în zonă. Angajaţii au tăiat doi copaci şi au scos de sub tensiune calea ferată deoarece exista pericol de electrocutare.

Raluca Tîrcă, ISU Mehedinţi: După legarea liniei la pământ, pompierii au reuşit să extragă victima în siguranţă, conştientă şi cooperantă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a scăpat ca prin minune un șofer de TIR, în Orșova, după ce a ajuns cu mastodontul deasupra unei prăpastii