Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video ANIMAŢIE. Trei morţi în accident pe A1, după ce un şofer a oprit să repare o pană

Tragedie pe Autostrada Bucureşti - Piteşti. Trei persoane au murit, iar alte patru au ajuns la spital după ce un TIR a intrat în plin într-o dubă lângă care erau nouă oameni. Şoferul oprise pe banda de urgenţă pentru a repara o pană. Zona nu ar fi fost semnalizată corespunzător, spun martorii. 

de Cosmina Balint

la 12.07.2024 , 20:13

Sunt imagini filmate pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 72. O coloană de maşini se întinde pe câţiva kilometri, la câteva clipe după accidentul mortal. Tragedia a avut loc în dreptul localităţii Petreşti. Duba, care transporta cutii marfă, era staţionată pe banda de urgenţă. Şoferul TIR-ului a venit cu viteză şi a agăţat autoutilitara, lângă care se aflau 9 oameni. Se opriseră ca să schimbe un cauciuc.

Accident cu trei morți pe A1

"Toate persoanele erau jos în faţa maşinii. Camionul era in şanţ şi erau nişte persoane rămase pe sub el", povestește un martor. 

Vezi și

Salvatorii au găsit la locul accidentului şapte victime, printre care şi un copil. Doi dintre morţi sunt din dubă iar al treilea este şoferul tirului.

Marfa din duba in care se aflau cei 9 oameni a fost imprăştiată câţiva metri pe asfalt. Mai mult, în urma impactului, şi bucăţi din TIR-ul care a rupt acest parapet au fost împrăştiate peste tot - pe stradă şi pe câmpul din apropiere.

România continuă să conducă în topul țărilor cu cele mai multe accidente, înregistrând peste 76 de evenimente rutiere zilnic. La fiecare 24 de ore, sunt înregistrate 4 decese, conform celor mai recente date.

Cosmina Balint Like

Curioasă fiind de fel și cu multe întrebări la care îmi doresc să aflu răspunsurile, munca de reporter mi-a adus satisfacție încă din prima zi. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Trei morţi în accident pe A1, după ce un şofer a oprit să repare o pană