Antena Meniu Search
x

Video Apartament în flăcări, la etajul şapte al unui bloc din Iaşi. Zece oameni au avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a ieşi din case

Clipe de panică, ieri după-amiază, într-un bloc din Iaşi. Zece locatari au fost evacuaţi de pompieri, iar alţi zece s-au autoevacuat, după ce un apartament de la etajul şapte s-a aprins ca o torţă. Flăcările s-au extins cu repreziciune, iar în scurt timp, casa scării a fost învăluită de un fum dens şi înecăcios. Din fericire, pompierii au reuşit să stingă vâlvătaia, înainte să se extindă şi la celelalte apartamente. 

de Redactia Observator

la 12.07.2023, 08:26

Vezi și

Alarma s-a dat ieri după amiază, în jurul orei 17.00. La etajul şapte al blocului a izbucnit un incendiu de proporţii, iar în scurt timp, speriaţi, doar cu ce aveau pe ei, oamenii au ieşit rând pe rând din case. Din fericire proprietarul apartamentului nu era acasă.

Zece oameni, evacuaţi cu ajutorul pompierilor

Flăcările uriaşe s-au extins cu repeziciune, iar zece persoane nu au putut fugi singuri din calea fumului înecăcios şi au avut nevoie de ajutorul pompierilor. 

Locatară: E al vecinei noastre de la etajul 7.

Pe acelaşi subiect

Reporter: Era în apartamentul care a ars ?

Locatară: Nu, el a ars la etajul şapte. Ea era la etajul opt. 

Zeci de minute salvatorii s-au luptat cu flăcările, iar în cele din urmă incendiul a fost lichidat. Din fericire, însă, nu au existat victime omeneşti. Autorităţile încearcă acum să stabilească de la ce a pornit totul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Apartament în flăcări, la etajul şapte al unui bloc din Iaşi. Zece oameni au avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a ieşi din case