Antena Meniu Search
x

Video Aproape de un dezastru, în Tulcea. O maşină a luat foc în mers pe stradă, chiar lângă o benzinărie

Un şofer din Tulcea a tras o sperietură groaznică, după ce autoturismul în care se afla a luat foc în mers, chiar în apropierea unei benzinării.

de Redactia Observator

la 31.03.2024, 11:05

Vezi și

Un şofer din Tulcea a tras o sperietură groaznică, după ce autoturismul în care se afla a luat foc în mers, chiar în apropierea unei benzinării.

O maşină a luat foc în mers în Tulcea, lângă o benzinărie

Imediat cum au primit alarma, pompierii tulceni s-au deplasat de urgenţă la faţa locului. Pentru evitarea unui dezastru, misiunea salvatorilor a fost contracronometru, reuşind într-un timp scurt să stingă focul. Din fericire, şoferul a observat la timp pericolul şi a ieşit din maşină înainte de izbucnirea focului. "Salvatorii tulceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism pe strada Viticulturii din municipiul Tulcea. La locul solicitării a intervenit un echipaj format din 5 pompieri cu o autospecială de stingere.

La scurt timp de la ajungerea forțelor de intervenție, incendiul a fost lichidat. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, șoferul autoturismului a observat la timp incendiul și a părăsit autoturismul. Intervenția a fost una cu un grad ridicat de risc întrucât incendiul autoturismului s-a produs lângă o stație de alimentare cu carburanți", a transmis ISU Tulcea.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Aproape de un dezastru, în Tulcea. O maşină a luat foc în mers pe stradă, chiar lângă o benzinărie