Antena Meniu Search
x

Foto "Ascunzătoarea" unor străini, care au încercat să treacă ilegal graniţa spre Ungaria. Poliţiştii i-au descoperit rapid

Acunzătoarea "inedită" a trei bărbaţi străini care au încercat să treacă ilegal graniţa cu Ungaria, la Vama Cenad. Cei trei se ascundeau la vedere, într-o remarcă, înghesuiţi între saltele şi alte obiecte personale. 

de Redactia Observator

la 04.02.2024, 14:12

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad au depistat, ascunşi în remorca unui autoturism, trei cetăţeni din Bangladesh care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria. Bărbaţii intenţionau să ajungă ilegal într-un stat din Europa de Vest.

Șoferul, cetățean român, este cercetat pentru infracţiunea de trafic de migranţi.

Cei trei erau ascunşi printre saltele şi pături

"În data de 03.02.2023, în jurul orei 06.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român cu vârsta de 44 de ani. Bărbatul conducea un autoturism cu remorcă, ambele înmatriculate în România. Polițiștii de frontieră au descoperit, în remorca autoturismului, trei cetățeni străini, ascunși printre saltele, pături și alte produse personale", relatează IPJ Timiş.

Persoanele au fost conduse la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări. În urma verificărilor, s-a stabilit că persoanele sunt cetățeni din Bangladesh, cu vârste cuprinse între 29 și 39 de ani şi au intrat legal pe teritoriul României. Aceștia au declarat că intenţionau să ajungă ilegal într-un stat din vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră au demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetățenii străini. De asemenea, șoferul este cercetat pentru infracţiunea de trafic de migranţi, la finalizare urmând a se lua măsurile legale care se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Ascunzătoarea" unor străini, care au încercat să treacă ilegal graniţa spre Ungaria. Poliţiştii i-au descoperit rapid