Antena Meniu Search
x

Atac cu cuţitul în Bucureşti, un tânăr de 19 ani a murit înjunghiat pe stradă, în faţa unei săli de sport

Un tânăr de 19 ani a murit după ce s-a luat la ceartă cu un alt tânăr, de 20 de ani. Cel de 20 de ani a scos un cuţit, pe care îl avea la el, apoi i-a aplicat o lovitură fatală tânărului de 19 ani. Băiatul a murit la scurt timp.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 19.01.2021, 19:56

O crimă a avut loc în Bucureşti, un tânăr a fost ucis pe stradă - observatornews.ro

Un tânăr de 19 ani a murit înjunghiat, pe stradă, în Bucureşti

Poliţiştii informează că în jurul orei 16:00, au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost înjunghiat de către un individ necunoscut, în faţa sălii de sport Stay Fit Gym din sectorul 3.

Poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirma, persoana vătămată, în vârstă de 19 ani, fiind în stop cardio respirator, prezentând  o plagă injughiata în zona lombara. De asemenea, în baza semnalmentelor furnizate de martori, a fost depistat autorul, în vârstă de 20 de ani, care avea asupra lui un cuțit, ce prezenta pete de sange. El a fost dus la secţie.

"Astăzi, în jurul orei 16.00, prin apel 112, o persoană a sesizat un conflict între doi bărbați, în urma căruia unul a fost lovit cu un obiect ascuțit. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 11, care pe baza primelor informații au depistat in zonă, un tânăr, pe care l-au condus la sediul subunității. De asemenea, la adresă s-au deplasat echipaje de prim ajutor, care acordă îngrijiri bărbatului rănit", informează autorităţile.

Medicii au încercat să-l resusciteze pe băiatul înjunghiat, dar în ciuda tuturor manevrelor, nu au reuşit, pronunţându-se decesul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Atac cu cuţitul în Bucureşti, un tânăr de 19 ani a murit înjunghiat pe stradă, în faţa unei săli de sport