Antena Meniu Search
x

Atac mafiot la depozitul Poliţiei din Galaţi. Peste 1,4 mlioane de pachete cu ţigări au fost furate

Atac mafiot la depozitul Poliţiei din Galaţi, acolo unde peste 1,4 milioane de pachete cu ţigări de contrabandă au fost furate.

Atac mafiot la depozitul Poliţiei de Frontieră din Galaţi
Atac mafiot la depozitul Poliţiei de Frontieră din Galaţi - Arhivă

Atac mafiot la depozitul Poliţiei din Galaţi, acolo unde peste 1,4 milioane de pachete cu ţigări de contrabandă au fost furate.

Totul a început după ce mai mulţi indivizi, cel mai probabil contrabandişti de ţigări, au reuşit să scoată din depozitul Poliţiei 340 de baxuri de ţigări folosindu-se de acte false.

Printre actele false se număra chiar şi o hotărâre judecătorească prin care contrabandiştii primeau înapoi ţigările confiscate.

Totuşi, după o anchetă amănunţită, procurorii au descoperit că din depozit au dispărut în total 2.788 de baxuri, respectiv peste 1,4 milioane de ţigări.

Pe acelaşi subiect

ieri, poliţiştii şi procurorii din Galaţi, împreună cu mascaţii şi ofiţerii Direcţiei de Operaţiuni Speciale, au efectuat 10 percheziţii domiciliare.

Contrabandiştii ar fi fost ajutaţi de doi angajaţi ai Biroului Vamal Galaţi care au falsificat mai multe documente şi hotărâri judecătoreşti prin care au reuşit să îi păcălească pe poliţiştii de frontieră să le înapoieze contrabandiştilor cantităţi impresionante de ţigări.

În urma percheziţiilor de ieri, trei persoane au fost reţinute pentru 24 de ore şi ulterior arestate preventiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Atac mafiot la depozitul Poliţiei din Galaţi. Peste 1,4 mlioane de pachete cu ţigări au fost furate