Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Au EVADAT din ÎNCHISOAREA din care nu a scăpat nimeni până acum, printr-o metodă care a ŞOCAT autorităţile. Planul DIABOLIC al condamnaţilor fugari

Niciun deţinut nu a reuşit vreodată să evadeze din această închisoare, însă ei au făcut-o! Şase bărbaţi au fugit dintr-o închisoare de maximă securitate din Statele Unite ale Americii. Mijloacele de care s-au folosit pentru a evada au lăsat cu gura căscată personalul penitenciarului şi nu numai. Chiar în dimineaţa primei zile de Crăciun, şase deţinuţi ce-şi ispăşeau pedeapsa la penitenciarul din Cocke County, Tennessee au pus în aplicare planul pus la cale de ceva timp. Au demontat toaleta, ale cărei şuruburi erau ruginite şi s-au strecurat printr-o gaură din peretele de beton, făcută în urma unor reparaţii la sistemul de canalizare. Libertatea nu a durat prea mult însă pentru patru dintre ei, ceilalţi doi reuşind să scape din atenţia autorităţilor, pentru moment. Metoda folosită de aceştia pentru a evada din închisoare a făcut înconjurul lumii.

de Redactia Observator

la 29.12.2016 , 10:36

Niciun deţinut nu a reuşit vreodată să evadeze din această închisoare, însă ei au făcut-o! Şase bărbaţi au fugit dintr-o închisoare de maximă securitate din Statele Unite ale Americii. Mijloacele de care s-au folosit pentru a evada au lăsat cu gura căscată personalul penitenciarului şi nu numai.

Chiar în dimineaţa primei zile de Crăciun, şase deţinuţi ce-şi ispăşeau pedeapsa la penitenciarul din Cocke County, Tennessee au pus în aplicare planul pus la cale de ceva timp.

Au demontat toaleta, ale cărei şuruburi erau ruginite şi s-au strecurat printr-o gaură din peretele de beton, făcută în urma unor reparaţii la sistemul de canalizare.

Articolul continuă după reclamă

Libertatea nu a durat prea mult însă pentru patru dintre ei, ceilalţi doi reuşind să scape din atenţia autorităţilor, pentru moment. 

Metoda folosită de aceştia pentru a evada din închisoare a făcut înconjurul lumii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi poliță facultativă de asigurare a locuinței?
Observator » Evenimente » Au EVADAT din ÎNCHISOAREA din care nu a scăpat nimeni până acum, printr-o metodă care a ŞOCAT autorităţile. Planul DIABOLIC al condamnaţilor fugari