Antena Meniu Search
x

Video Au fost avizaţi primii 62 de km din Autostrada Moldovei, care leagă Paşcani de Suceava. Construcţia costă aproximativ 8 miliarde de lei

Autostrada Paşcani – Suceava a fost ieri avizată de Ministerul Transporturilor, după ce în urmă cu o săptămână primise aprobare de la CNAIR. Este vorba de 62 de kilometri de autostradă ce vor face parte din întreaga Autostradă a Moldovei. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 23.02.2024, 08:58

Vezi și

Autostrada costă aproximativ 8 miliarde de lei, iar aceasta este împărţită în două loturi, va traversa 3 judeţe, Suceava, Botoşani şi Iaşi, cea mai mare parte a sa va fi însă la Suceava, peste 40 de km. Pe raza judeţului Iaşi vor fi aproximativ 13 km. Este un proiect mult dorit de către cei din zona Moldovei, a anunţat Ministrul Transporturilor printr-o postare pe reţelele sociale, faptul că a fost dat avizul de Consiliul Tehnico-economic al Ministerului pentru studiul de fezabilitate.

Mai este nevoie însă de încă un aviz şi spunea că şi acesta se va da printr-o hotărâre de Guvern. Rămâne de văzut când vor începe efectiv lucrările la această parte a Autostrăzii A7 care va lega Iaşiul de Suceava până la graniţa cu Ucraina. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Au fost avizaţi primii 62 de km din Autostrada Moldovei, care leagă Paşcani de Suceava. Construcţia costă aproximativ 8 miliarde de lei