Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Au ignorat semnalele luminoase și sonore și au traversat calea ferată, deși bariera era lăsată. Inconștiența a cinci șoferi, filmată în Iași

Imagini incredibile surprinse la o trecere cu calea ferată, în judeţul Iaşi. Deşi bariera este coborâtă şi semnalele luminoase şi sonore avertizează sosirea unui tren, nu doar unul, ci mai mulţi şoferi ingoră complet pericolul şi traversează. 

de Redactia Observator

la 25.09.2024 , 14:34

Potrivit polițiștilor se fac verificări pentru identificarea șoferilor iar, după ce vor fi identificați, vor rămâne fără permis și, cel mai probabil, vor fi și amendați. Este vorba despre cinci șoferi care au fost filmați făcând același lucru.

Inconștiența care ar putea duce la o tragedie

Incidentul a avut loc în apropiere de localitatea Mircești din judențul Iași la o trecere la nivel cu calea ferată, unde ar fi stat mai mult timp să aștepte fiindcă semnalele acustice și luminoase erau pornite și bariera coborâtă. S-ar fi stat în jur de 9 minute la acea barieră. Unii șoferi nerăbdători însă au decis să ocolească bariera și și-au pus viața în pericol.

Vezi și

Pe imaginile surprinse de către un alt șofer care stătea la barieră arată cum unii dintre coboară din mașină, se asigură, apoi urcă la volan și traversează calea ferată. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Cheltuiţi mai mult din bugetul familiei pentru produsele pentru copii decât pentru alte articole esenţiale?
Observator » Evenimente » Au ignorat semnalele luminoase și sonore și au traversat calea ferată, deși bariera era lăsată. Inconștiența a cinci șoferi, filmată în Iași