Antena Meniu Search
x

Au luat împrumut o maşină şi n-au mai vrut să o dea înapoi. Cei doi tineri din Vâlcea au cerut chiar şi bani la schimb

Doi tineri de 17 și 19 ani, reţinuţi de poliţiştii din Vâlcea după ce au luat împrumut o mașină și apoi au refuzat să o mai dea înapoi. Au cerut chiar şi o sumă de bani în schimbul autoturismului. 

de Redactia Observator

la 15.09.2023, 18:40

Au luat împrumut o maşină şi n-au mai vrut să o dea înapoi. Cei doi tineri din Vâlcea au cerut chiar şi bani la schimbul autoturismului - Shutterstock

Potrivit IPJ Vâlcea, în 26 august a.c., cei doi tineri ar fi primit de la o persoană un autoturism, pentru a se deplasa din orașul Horezu în localitatea Cernișoara, urmând ca ulterior să îl returneze, însă aceștia ar fi refuzat, solicitând chiar și o sumă de bani în schimbul autoturismului.

Niciunul nu avea carnet de conducere

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cei doi nu posedau permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, potrivit Mediafax. În urma investigațiilor făcute, cei doi tineri au fost identificați, iar joi au fost făcute două percheziții domiciliare, în localitatea Cernișoara, de unde au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri și bani.

De asemenea, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 3 plicuri ce conţin substanţă pulverulentă de culoare albă, 2 pacheţele cu conținut vegetativ, 4 bile cu substanţă albă şi un fragment de ţigaretă, precum și un cântar electric.

Joi, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz de încredere și conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vâlcea, iar vineri urmează să fie prezentați instanței pentru dispunerea măsurilor legale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Au luat împrumut o maşină şi n-au mai vrut să o dea înapoi. Cei doi tineri din Vâlcea au cerut chiar şi bani la schimb