Antena Meniu Search
x

Video Autobuz supraetajat decapotat în Braşov. Obiectivele pe care le pot vedea turiştii, din mers

Regia de transport în comun din Braşov vine în ajutorul turiștilor care vor să cunoască mai bine oraşul de sub Tâmpa. Un autobuz supraetajat, decapotat, a fost introdus în circulaţie pe un traseu dedicat vizitării centrului istoric și pe drumul spre Poiana Brașov. Este o experiență care oferă o perspectivă de la înălțime asupra oraşului. În plus, călătorii pot folosi o aplicaţie de pe telefon, care le oferă informaţii suplimentare despre obiectivele municipiului.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 26.08.2022, 08:21

Vezi și

Autobuzul etajat circulă zilnic prin zona celor mai frumoase obiective turistice, iar călătorii le pot admira din mers. Pe fiecare scaun al autobuzului etajat există un cod QR. Cu ajutorul telefonului, turiștii pot afla informații despre obiectivele pe lângă care trec.

Sistemul funcționează foarte simplu, e nevoie doar de o aplicație instalată pe telefon. Se deschide cititorul de coduri QR, al telefonului, se scanează acest cod și avem la dispoziție informații despre 20 de obiective turistice, cele mai frumoase din centrul istoric al Brașovului. Autobuzul circulă la intervale de 60 de minute. "Circulă în fiecare zi lucrătoare, în intervalul 16 - 21, cu plecări din Livada Poștei, iar în cursul zilelor de weekend și sărbători legale, între orele 14 și 21", a declarat Silviu Ștefan, purtător de cuvânt RAT Brașov. Preţul unei călătorii cu autobuzul etajat costă şase lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Autobuz supraetajat decapotat în Braşov. Obiectivele pe care le pot vedea turiştii, din mers