Antena Meniu Search
x

Video "Băi, ia mâna de pe mine. Băi, ce i-ai făcut, băi?". Bărbat împuşcat de poliţişti, după ce a făcut scandal şi a devenit agresiv, pe o stradă din Calafat

Scene şocante pe o stradă din municipiul Calafat. Un bărbat a fost împuşcat de poliţişti după ce a făcut scandal şi a devenit agresiv cu oamenii legii. 

de Redactia Observator

la 26.07.2023, 10:36

Vezi și

Totul s-a petrecut după ce poliţiştii au încercat să tragă pe dreapta maşina în care bărbatul era pasager. Şoferul însă nu s-a conformat şi a gonit prin oraş cu poliţia pe urme, pentru că nu avea permis şi era şi băut. A fost prins în cele din urmă, însă cei doi pasageri au devenit extrem de violenţi cu agenţii şi au refuzat să urce în maşina poliţiei.

După un foc de avertisment, poliţistul a mai tras de două ori înspre unul din cei doi scandalagii, rănindu-l la ambele picioare. "L-a împuşcat în picior, l-a împuşcat Poliţia. Uite ăsta l-a împuşcat în picior", spune unul dintre ei.

Bărbatul a fost transportat la spital şi este în afara oricărui pericol. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Băi, ia mâna de pe mine. Băi, ce i-ai făcut, băi?". Bărbat împuşcat de poliţişti, după ce a făcut scandal şi a devenit agresiv, pe o stradă din Calafat