Antena Meniu Search
x

Băiat de 12 ani din Iași, bătut și înjunghiat de alți trei minori

Un băiat de 12 ani a fost lovit cu sălbăticie şi atacat şi cu cuţitul de trei adolescenţi. S-a întâmplat aseară, în Iaşi, în timp ce copilul se juca împreună cu un prieten. Cei trei tineri au vrut să-i ia boxa audio pe care o avea la el.

de Redactia Observator

la 04.05.2019, 10:54

Vezi și

Un băiat de 12 ani a fost lovit cu sălbăticie şi atacat şi cu cuţitul de trei adolescenţi. S-a întâmplat aseară, în Iaşi, în timp ce copilul se juca împreună cu un prieten. Cei trei tineri au vrut să-i ia boxa audio pe care o avea la el. Din fericire, rănile nu-i pun viaţa în pericol, însă băiatul a ajuns la spital, pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii îi caută acum pe agresori, care sunt acuzaţi, deocamdată, doar de tâlhărie.

Băiatul era la joacă, împreună cu un prieten, pe un teren de sport. Brusc au apărut trei tineri de etnie romă, şi ei minori. Îi puseseră gând rău, ca să-i ia boxa audio pe care o avea la el. L-au lovit cu picioarele în cap şi l-au înjunghiat cu cuţitul în picior, apoi au dispărut. Speriaţi, cei doi copii au fugit la un spital privat din apropiere. După ce i-au acordat primul ajutor, medicii de aici au sunat la 112.

Din fericire, rana provocată de cuţit nu a fost adâncă.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, 00.33 urmând ca, în funcţie de cele constatate, să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Cei trei agresori sunt căutaţi acum de poliţişti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Băiat de 12 ani din Iași, bătut și înjunghiat de alți trei minori