Antena Meniu Search
x

Video Bărbat căzut cu parapanta, în stare gravă la spital. Omul a ajuns pe masa de operaţie, având traumatisme severe la ambele picioare

Pasiunea îi putea curma viaţa. Un bărbat din judeţul Ilfov, împătimit al zborului cu parapanta, s-a dus să exploreze de la înălţime dealurile din zona localităţii prahovene Tohani. Din pricina vântului puternic, însă, la puţin timp după ce şi-a luat zborul, a căzut. A suferit traumatisme severe la ambele picioare şi a ajuns pe masa de operaţie.

de Cristi Georgescu

la 23.04.2021, 09:53

Vezi și
  • Bărbat căzut cu parapanta, în stare gravă la spital

Deşi condiţiile meteo nu erau cele mai bune, bărbatul, amator de adrenalină, s-a încumetat să dea o tură peste dealurile din Tohani. Aventura s-a încheiat însă rapid şi dureros.

Raluca Vasiloae, purtător de cuvânt ISU Prahova: Un parapantist de 54 de ani a fost surprins de o rafală de vânt, s-a răsucit şi a căzut. Salvatorii au ajuns la el rapid, l-au coborât, l-au asistat din punct de vedere medical, acesta prezenta fracturi la membrele inferioare. Ulterior a fost transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

În ce stare se află acum bărbatul 

Violeta Tănase, purtător de cuvânt SJU Ploiești: Este conştient, acuză dureri la nivelul coloanei dorsale, lombare, dureri abdominale. În acest moment este la investigaţii urmând să se stabilească dacă sunt şi alte leziuni, dacă rămânem doar la concluzia că este vorba de aceste fracturi va intra în sala de operaţie la ortopedie.

Bărbatul de 54 de ani venise pe dealurile de la Tohani tocmai din Chitila. Oamenii locului spun că în această zonă sunt vânturi propice pentru practicarea sportului şi în fiecare weekend vin aici împătimiţii. După acest accident cumplit, bărbatul nu se va mai putea da cu parapanta multă vreme de acum încolo. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Bărbat căzut cu parapanta, în stare gravă la spital. Omul a ajuns pe masa de operaţie, având traumatisme severe la ambele picioare