Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Bărbat de 50 de ani, ars de viu după ce locuința i-a fost cuprinsă de flăcări, în Satu Mare. A lăsat o țigară aprinsă și nesupravhegeată

Un bărbat de 50 de ani a sfârșit tragic, după ce și-a lăsat țigara aprinsă iar casa i-a fost mistuită de flăcări. Victima dormea în moment în care flăcările au cuprins întreaga locuință.

de Redactia Observator

la 04.07.2023 , 22:50

"Trei echipaje de intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, intervin pentru lichidarea unui incendiu produs la o casă de locuit situată pe strada Lucian Blaga, municipiul Satu Mare. Din păcate, în interiorul locuinţei a fost găsită o persoană carbonizată", a transmis ISU.

Incendiul a izbucnit de la o țigară aprinsă și lăsată nesupravegheată

Din constatările echipajului de pompieri, incendiul a izbucnit de la o țigară aprinsă și lăsată nesupravegheată. Victima a fost surprinsă, dormind în casă.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Bărbat de 50 de ani, ars de viu după ce locuința i-a fost cuprinsă de flăcări, în Satu Mare. A lăsat o țigară aprinsă și nesupravhegeată