Antena Meniu Search
x

Bărbat de 50 de ani, găsit mort într-o scară de bloc din Câmpina. O femeie, considerată suspectă, a fost arestată

Descoperire macabră în Câmpina. Un bărbat de 50 de ani a fost găsit mort într-o scară de bloc. Potrivit primelor informaţii, o femeie se află în custodia poliţiei, suspectă în acest caz. 

de Redactia Observator

la 30.06.2023, 11:24

Polițiștii din Câmpina au fost sesizați vineri dimineața despre faptul că în scara unui bloc din oraș se află un bărbat mort. O femeie, suspectă în acest caz, este în custodia poliției.

Bărbat găsit mort într-o scară de bloc din Câmpina

Potrivit IPJ Prahova, polițiștii din Câmpina au fost sesizați vineri dimineața despre faptul că în scara unui bloc din municipiu se află o persoană inconștiență. La fața locului, s-a deplasat o echipă de cercetare care a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 50 de ani. Trupul bărbatului urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploiești, în vederea efectuării necropsiei.

Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și depistată ca fiind o femeie în vârstă de 46 de ani, din municipiu, și se află în custodia poliției, potrivit Mediafax.

În cauză, cercetările sunt continuate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Investgații Criminale Prahova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Bărbat de 50 de ani, găsit mort într-o scară de bloc din Câmpina. O femeie, considerată suspectă, a fost arestată