Antena Meniu Search
x

Bărbat din Timiş, împuşcat la o partidă de vânătoare. A fost luat cu elicopterul SMURD

Un bărbat în vârstă de 69 de ani a fost rănit, după ce a fost împuşcat la o partidă de vânătoare care a avut loc în judeţul Timiş. La faţa locului a intrevenit elicopterul SMURD, care l-a preluat pe rănit şi l-a transportat la spital. Conform poliţiei, partida de vânătoare era autorizată, iar cei doi bărbaţi implicaţi în incident deţineau permise de port armă şi autorizaţie de vânătoare. La faţa locului au fost găsite două arme de vânătoare şi mai multe cartuşe, acestea fiind confiscate, scrie news.ro.

de Redactia Observator

la 28.01.2024, 15:08

Bărbat din Timiş, împuşcat la o partidă de vânătoare. A fost luat cu elicopterul SMURD
Bărbat din Timiş, împuşcat la o partidă de vânătoare. A fost luat cu elicopterul SMURD - Shutterstock

UPDATE - "La data de 28 ianuarie a.c., poliţiştii Secţiei 5 Rurale Belinţ au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că, în apropierea localităţii Brestovăţ, din judeţul Timiş, un bărbat ar fi fost împuşcat cu o armă de vânătoare. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, constatând faptul că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, în timp ce se afla la o partidă de vânătoare autorizată, în apropierea localităţii Brestovăţ, ar fi împuşcat accidental un alt bărbat, în vârstă de 69 de ani, care participa la vânătoare, rezultând rănirea acestuia", precizează IPJ Timiş.

Bărbatul a fost împuşcat din greşeală

La faţa locului au fost găsite două arme de vânătoare şi mai multe cartuşe, acestea fiind confiscate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, în urma verificărilor, s-a stabilit că cei doi bărbaţi deţineau permise de port armă şi autorizaţie de vânătoare.

Pe acelaşi subiect

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, partida de vânătoare a avut loc în localitatea Brestovăţ din judeţul Timiş. La un moment dat, unul dintre participanţi a fost rănit prin împuşcare de către unul dintre partenerii săi.

Ceilalţi participanţi la vânătoare au sunat imediat la numărul de urgenţe 112, iar la faţa locului a intervenit o ambulanţă, dar şi elicopterul SMURD care l-a preluat pe rănit.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bărbat din Timiş, împuşcat la o partidă de vânătoare. A fost luat cu elicopterul SMURD