Antena Meniu Search
x

Galerie foto Tânăr de 21 de ani, mort într-o camionetă strivită de TIR pe un drum din Timiş. Impact dezastruos la ieşirea din Coșava

Tragedie, în această dimineaţă, pe un drum din judeţul Timiş. Un tână de doar 21 de ani şi-a găsut sfârşitul la volanul unei camionete după ce, din motive încă necunoscute, a intrat în coliziune cu un TIR. Nenorocirea s-a produs pe DN 68A, la ieşirea din localitatea Coșava.

de Redactia Observator

la 27.01.2024, 09:44

În urma impactului teribil, toate cele trei persoane care se aflau în vehicule au rămas încarcerate. Din păcate, pentru şoferul camionetei, impactul a fost fatal. 

"Astăzi, 27.01.2024, la ora 07:21, am fost solicitați să intervenim în urma unui accident rutier produs pe DN 68A, în localitatea Coșava. S-au deplasat pompierii din cadrul Stației Făget și Detașamentului 2 Timișoara cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială de primă intervenție si comandă și un echipaj SMURD, precum și o autospecială pentru transport personal și victime multiple din cadrul Detașamentului Lugoj. 

La fața locului au fost alocate două ambulanță SAJ, dintre care una cu medic. În accidentul rutier au fost implicate un autotren și o camionetă, cu trei persoane participante, fiind toate  încarcerate. În urma evenimentului rutier, conducătorul camionetei a fost declarat decedat, iar pasagerul din camionetă (victimă de sex feminin) și conducătorul autotrenului au fost transportați la spital", au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

O tănără şi şoferul de TIR au ajuns la spital

Pe acelaşi subiect

O altă tânără, pasager în autoutilitară, dar şi şoferul TIR-ului au ajuns la spital.

"Un tânăr în vârstă de 21 de ani a condus o autoutilitară dinspre Făget spre Deva, iar la un moment dat, la ieșire din localitatea Coșava ar fi intrat în coliziune cu un autotren, condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani. În urma impactului, din nefericire a rezultat decesul tânărului în vârstă de 21 de ani. De asemenea, o tânără în vârstă de 28 de ani, pasageră în autoutilitară și șoferul autotrenului au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale", a informat şi IPJ Timiş.

Poliţiştii desfăşoară verificări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Tânăr de 21 de ani, mort într-o camionetă strivită de TIR pe un drum din Timiş. Impact dezastruos la ieşirea din Coșava