Antena Meniu Search
x

Bărbat împuşcat în cap, la o vânătoare în Bihor. Victima va fi operată de urgenţă

Un bărbat a fost împușcat vineri în zona capului în timpul unei partide de vânătoare într-o pădure din zona localității Remetea din județul Bihor.

de Redactia Observator

la 07.05.2021, 16:59

Persoană la vânătoare
Persoană la vânătoare - Shutterstock
  • Victima va fi operată de urgenţă la spitalul din Oradea.

Potrivit IPJ Bihor, polițiștii din Beiuș au fost sesizați vineri cu privire la faptul că într-o pădure din zona localității Remetea a avut loc un accident de vânătoare, în timpul căruia un bărbat a fost împușcat în zona capului.

Victima a fost preluată cu un elicopter și a fost transportată la un spital din Oradea, unde urmează să fie supusă unei operații, transmite Mediafax.

Polițiștii din Beiuș și cei din Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Bihor sunt la fața locului și fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Poliţia face anchetă la faţa locului

"Poliţiştii de la Poliţia municipiului Beiuş au fost sesizaţi în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor, prin numărul de urgenţe 112, că într-o pădure de pe raza localităţii bihorene Remetea a avut loc un accident de vânătoare în urma căruia un bărbat a fost împuşcat accidental. Un elicopter SMURD a fost trimis în zonă, care l-a transportat la Spitalul Judeţean din Oradea", a declarat vineri, pentru AGERPRES, Ioana Lascău.

Reprezentantul IPJ Bihor a mai menţionat că la faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Beiuş şi cei ai Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Bihor, care efectuează cercetări cu privire la circumstanţele producerii acestui incident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bărbat împuşcat în cap, la o vânătoare în Bihor. Victima va fi operată de urgenţă