Antena Meniu Search
x

Bărbat prăbușit pe șosea, mort după ce a fost călcat de o mașină. Șoferul nu l-ar fi văzut la timp

Un bărbat, întins pe carosabil, și-a pierdut viața după ce un șofer din Iași l-a accidentat mortal. Conducătorul auto se îndrepta spre municipiul Bârlad când a avut loc tragedia. Acestuia i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

de Redactia Observator

la 23.12.2022, 08:02

Bărbat prăbușit pe șosea, mort după ce a fost călcat de o mașină
Bărbat prăbușit pe șosea, mort după ce a fost călcat de o mașină - Shutterstock

Un accident rutier mortal a avut loc joi seara, în jurul orei 18:00. Polițiștii din Galați au fost sesizați prin apel la 112 de faptul că a avut loc un incident rutier, în interiorul localității Bursucani, din județul Galați, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața.

Autoritățile au deschis dosar penal

Conducătorul auto, în vârstă de 41 de ani, se îndrepta spre municipiul Bârlad, când a surprins și accidentat mortal un bărbat, de 55 de ani, care se afla întins pe partea carosabilă, în dreptul unui imobil.

”La data de 22 decembrie 2022, la ora 17:54, Poliția Galați a fost sesizată prin Apel Unic de Urgență 112, cu privire la faptul că pe DN 24D, în interiorul localității Bursucani, din județul Galați, a avut loc un eveniment rutier, în urma căruia o persoană a decedat. Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, care au ajuns la fața locului, au constatat că cele sesizate, din păcate, se confirmă, iar din verificările preliminare au stabilit faptul că un bărbat cu vârsta de 41 de ani, din satul Păun, comuna Bîrnova, județul Iași, în timp ce conducea un autoturism pe drumul mai sus menționat, având direcția de deplasare dinspre municipiul Galați către municipiul Bârlad, în interiorul localității Bursucani, a surprins și accidentat mortal un bărbat, cu vârsta de 55 de ani, care se afla întins pe partea carosabilă, în dreptul unui imobil, la km 22+400 de metri.

La testarea alcoolscop a conducătorul auto rezultatul a fost negativ. A fost condus la spital unde i-au fost recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc acest tragic eveniment”, au transmis reprezentanții IPJ Galați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bărbat prăbușit pe șosea, mort după ce a fost călcat de o mașină. Șoferul nu l-ar fi văzut la timp