Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Drum lin printre stele!" Lacrimi pentru Sonja și Andrei, cei doi tineri care au murit în cumplitul accident din Sibiu. Nu au avut nicio șansă

Aveau toată viața înainte, multe dorințe și un viitor strălucit. Totul s-a năruit pentru o secundă de teribilism. Două familii sunt îngenunchiate de durere, după ce copiii lor au pierit în cruntul accident din Sibiu. Nu au avut nicio șansă, în urma impactului violent.

de Monica Palade

la 20.12.2022, 17:36

Ultimele secunde din viața tinerilor au fost surprinse de o cameră de supraveghere. Pe imagini se vede cum autoturismul merge în zig-zag pe şosea, iar apoi intră direct într-un TIR oprit pe marginea drumului.

Nu au avut nicio șansă

Sonja, fata de 20 de ani aflată pe bancheta din spate, și Andrei, băiatul de 19 ani, pasager pe scaunul din dreapta, au murit pe loc. Acasă cei dragi nu se mai pregătesc de Crăciun. Bucuria Nașterii Domnului va fi pentru ei îndoliată.

Accidentul teribil a avut loc pe o şosea din Sibiu, în cursul nopții de luni spre marți. Mașina în care se aflau patru tineri s-a izbit violent într-un TIR parcat pe marginea drumului. Din cauza vitezei prea mari, şoferul a pierdut controlul volanului şi astfel a răpit într-o clipă două vieți.

Pe acelaşi subiect

Lacrimi pentru cei doi tineri

Pe paginile lor de Facebook, părinții își plâng copiii. Sonja era fiica unui preot evanghelic din Sibiu. Tatăl a făcut cruntul anunț, iar mesajele de condoleanțe au curs pe rețelele de socializare. “Dumnezeu sa va dea putere sa puteti duce acest chin!”, “Condoleanțele mele sincere! Odihnă veșnică! Multă multă putere să aveți”, “Doamne! Nu pot sa cred!Dumnezeu sa o odihneasca in pace iar voua sa va dea putere !Suntem alaturi de voi!!”, “Doamne! E cumplit! Suntem in stare de șoc!”, “Nu am cuvinte.. Dumnezeu sa o aiba in grija! Sonja va avea mereu locul ei in sufletul meu”, “Suntem șocați și nu putem înțelege ce s-a întâmplat....Gândurile noastre sunt cu tine...Plângem cu tine...E atât de greu să găsești cuvinte care să mângâie cu adevărat...

Condoleanțele noastre. Dumnezeu să-i primească sufletul în împărăția sa”, “Mi-a înghețat inima! Nu am cuvinte. Nici nu cred că există! Multa putere!”, “Cât de dureros trebuie să fie să-ți pierzi propriul copil. Sincere condoleanțe, multă putere și încredere”, “Îngrozitor ce s-a întâmplat! Nu exista cuvinte pentru a exprima durerea . D-zeu sa o odihnească în pace și sa va întărească.”

În Brașov, Andrei este la rândul său plâns de familie. „Adio dragul meu, sunt atât de răvășită”, “Drum lin printre stele, Andrei! Mama, tati și Matei te vom iubi mereu. Dumnezeu să te aibă în pază și să asculte rugăciunile noastre pentru tine!”, “Mai devreme sau mai târziu ne vom vedea cu toții Dumnezeul sa-l ierte”, “Ești, ai fost și vei fi mereu în inimile noastre!”, “Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumina cea veșnică sa-i călăuzească pașii în împărăția Domului ! Sincere condoleanțe!”, “Cuvintele nu-ți vor șterge lacrimile și îmbrățișările nu-ți vor ușura durerea, dar își dorewsc ca amintirile frumoase pe care le vei păstra în inimă pentru totdeauna să te ajute să treci peste aceste momente dificile. Condoleanțe!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Drum lin printre stele!" Lacrimi pentru Sonja și Andrei, cei doi tineri care au murit în cumplitul accident din Sibiu. Nu au avut nicio șansă