Antena Meniu Search
x

Accidente halucinante în Teleorman cu un bărbat care a supravieţuit primului accident, dar a murit în al doilea

Grav rănit într-un accident rutier, un bărbat din Teleorman a murit după ce a fost implicat într-un alt accident produs de rudele sale, la numai câteva minute distanţă.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 16.10.2019, 11:18

Bărbatul din Teleorman a murit după ce a fost rănit în două accidente
Bărbatul din Teleorman a murit după ce a fost rănit în două accidente - Total Impact

Grav rănit într-un accident rutier, un bărbat din Teleorman a murit după ce a fost implicat într-un alt accident produs de rudele sale, la numai câteva minute distanţă.

Tragedia demnă de un scenariu de film s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică (12-13 octombrie 2019), în zona localităţii Gălăteni din Teleorman.

Un bărbat care conducea o autoutilitară Ford a încercat să evite impactul cu o căruţă nesemnalizată şi s-a izbit violent de un cap de pod.

În urma impactului violent, bărbatul a fost grav rănit şi a rămas inconştient.

Pe acelaşi subiect

Rudele bărbatului, respectiv fratele şi nepotul său, au aflat despre accident şi au mers la faţa locului.

Fratele bărbatului rănit nu a aşteptat ca un echipaj medical să ajungă la locul accidentului şi l-a urcat pe acesta în maşina sa pentru a întâmpina ambulanţa.

Pe drum, maşina în care se afla bărbatul rănit, condusă de fratele său, a fost implicată într-un alt accident rutier produs de nepotul victimei, care conducea o altă maşină.

Echipajul medical a ajuns la locul celui de-al doilea accident rutier şi l-a preluat pe bărbatul rănit, însă acesta a murit în drum spre spital.

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă şi continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs cele două accidente rutiere.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Accidente halucinante în Teleorman cu un bărbat care a supravieţuit primului accident, dar a murit în al doilea