Antena Meniu Search
x

Colegele Luizei Melencu, audiate de poliţişti şi procurori în cazul dispariţiei fetei

Poliţiştii şi procurorii DIICOT vor audia, astăzi, la sediul IPJ Dolj, mai multe colege ale Luizei Melencu, tânăra dispărută în luna aprilie, pentru a reconstitui ultimele zile în care Luiza era acasă, în viaţă.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 16.10.2019, 10:50

Poliţiştii şi procurorii DIICOT vor audia, astăzi, la sediul IPJ Dolj, mai multe colege ale Luizei Melencu, tânăra dispărută în luna aprilie, pentru a reconstitui ultimele zile în care Luiza era acasă, în viaţă.

Procurorii vor să afle ce a făcut Luiza Melencu în ultimele zile înainte de dispariţie, dar şi alte informaţii pe care colegele fetei le pot oferi.

Tot astăzi, anchetatorii urmează să îi audieze şi pe colegii Alexandrei Măceşanu, dar şi pe iubitul fetei, cel cu care fata urma să se întâlnească la liceu în ziua dispariţiei.

Luiza Mihaela Melencu figurează, în continuare, la secţiunea 'Persoane dispărute' de pe site-ul Poliţiei Române ca fiind dispărută.

Pe acelaşi subiect

Luiza a dispărut pe 14 aprilie 2019, atunci când a plecat de acasă, din satul Radomir (comuna Dioşti), către Caracal, pentru a scoate bani de la bancomat.

Luiza Mihaela Melencu este în continuare dispărută pe site-ul Poliţiei Române

Luiza Melencu, în continuare dispărută pe site-ul Poliţiei

Potrivit informaţiilor de pe site-ul Poliţiei Române, Luiza Melencu a plecat de acasă, în ziua de 14 aprilie 2019, şi nu a mai revenit până în prezent.

Fata în vârstă de 18 ani ar fi fost luată la ocazie de criminalul în serie Gheorghe Dincă, cel care a şi recunoscut că a răpit-o şi ucis-o pe Luiza.

Dincă a declarat, în timpul anchetei, că după ce a ucis-o pe Luiza i-a ars trupul într-un butoi metalic din curte şi apoi i-a îngropat rămăşiţele la marginea pădurii de lângă Caracal.

Iniţial, Dincă i-a minţit pe anchetatori şi le-a explicat că ar fi aruncat trupul Luizei în Dunăre.

Testele ADN nu au reuşit să confirme dacă rămăşiţele găsite la marginea pădurii din Caracal aparţin Luizei Melencu, motiv pentru care tânăra de 18 ani este în continuare dispărută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Colegele Luizei Melencu, audiate de poliţişti şi procurori în cazul dispariţiei fetei