Antena Meniu Search
x

Doi bărbați au fost reținuți în cazul polițistului ucis la o partidă de vânătoare, în Argeș

Răsturnare de situaţie în cazul poliţistului de la Secţia 1 din Capitală. care a murit luna trecută după ce a fost împuşcat la o partidă de vânătoare în judeţul Argeş. Doi bărbaţi au fost reţinuţi seara trecută, iar acuzaţiile aduse sunt omor, braconaj şi mărturie mincinoasă.

de Redactia Observator

la 13.09.2019, 11:14

Vezi și

Răsturnare de situaţie în cazul poliţistului de la Secţia 1 din Capitală. care a murit luna trecută după ce a fost împuşcat la o partidă de vânătoare în judeţul Argeş. Doi bărbaţi au fost reţinuţi seara trecută, iar acuzaţiile aduse sunt omor, braconaj şi mărturie mincinoasă. Potrivit anchetatorilor, aceştia l-ar fi dus prea târziu la spital cu maşina personală, fără a suna la 112, fapt ce i-a agravat starea.

La o lună de la decesul poliţistului, colegii care investighează moartea sa au acum bănuiala că nu ar fi fost vorba de o simplă eroare, aşa cum se credea iniţial. Ci că bărbatul şi-a pierdut viaţa pentru că a ajuns prea târziu la spital. Mai mult, cei doi parteneri de la partida de vânătoare ar fi minţit în declaraţiile date iniţial.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Concret, individul de 60 de ani este bănuit că a tras asupra subofiţerului de 28 de ani, poliţist la o secţie din Capitală. Şi în loc să sune imediat la 112, bărbatul şi celălalt individ l-au dus cu maşina personală la spital. Acest detaliu le-a şi trezit, de altfel, suspiciuni anchetatorilor.

În afară de cei doi indivizi, mai sunt anchetate alte trei persoane, în stare de libertate.

Tânărul poliţist a fost împuşcat la sfârşitul lunii iulie în pădurea de lângă localitatea Muşăteşti în timp ce se afla la o partidă de vânătoare cu alţi doi bărbaţi. Bărbatul a murit pe patul de spital pe data de 13 august.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Doi bărbați au fost reținuți în cazul polițistului ucis la o partidă de vânătoare, în Argeș