Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi tineri, rupţi în bătaie cu mese, scaune şi sticle într-un bar din Căpâlna de Jos

Doi tineri au fost răniţi într-o bătaie generală cu mese şi scaune, după un confict cu un bărbat, într-un bar din satul Căpâlna de Jos, comuna Jidvei (Alba).

de Alin Tarnovschi

la 03.09.2019 , 10:25

Doi tineri au fost răniţi într-o bătaie generală cu mese şi scaune, după un confict cu un bărbat, într-un bar din satul Căpâlna de Jos, comuna Jidvei (Alba).

Scandalul s-a produs sâmbătă, 31 august 2019, în timpul unei petreceri într-un bar din Căpâlna de Jos.

La un moment dat, un bărbat l-ar fi chemat pe un tânăr să vorbească, însă acesta i-ar fi răspuns că dacă vrea să vorbească cu el trebuie să se 'deplaseze la masa lui'.

Vezi și

După această replică, bărbatul, care era însoţit de mai multe rude, a început să îl lovească cu pumnii pe tânăr.

Pe acelaşi subiect

Ulterior, scandalul a degenerat, iar rudele bărbatului l-au lovit pe tânăr cu mese, scaune şi sticle de bere.

Bătaie cu mese şi scaune într-un bar din Căpâlna de Jos

În ajutorul tânărului rănit a sărit un prieten care, la rândul său, a fost lovit.

Potrivit poliţiştilor IPJ Alba, nicio persoană nu a sunat la numărul de urgenţă 112, însă unul dintre tinerii loviţi a depus o plângere.

Drept urmare, poliţiştii au deschis o anchetă pentru loviri sau alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

La data de 2 septembrie 2019, polițiștii Postului de Poliție Cetatea de Baltă au fost sesizați de către un tânăr de 26 de ani, din comuna Cetatea de Baltă, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni.

"Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în seara zilei de 31 august 2019, în jurul orei 23.00, în timp ce se afla pe terasa unei stații de carburant din localitatea Căpâlna de Jos, tânărul ar fi fost agresat de 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 45 de ani, toți din comuna Cetatea de Baltă, suferind leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare 7 - 8 zile de îngrijiri medicale, conform certificatului medico - legal prezentat de victimă.

Față de cei 4 agresori, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice", se arată într-un comunicat al IPJ Alba.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Doi tineri, rupţi în bătaie cu mese, scaune şi sticle într-un bar din Căpâlna de Jos