Antena Meniu Search
x

Video Bătaie pentru o fată într-un autobuz din Iaşi. Un tânăr l-a lovit pe celălalt cu pumnii în faţă, provocându-i fractură nazală, apoi a scos cuţitul

Doi tineri s-au luat la bătaie într-un autobuz din Iaşi. Indivizii s-ar fi certat din cauza unei fete, iar călătorii spun că agresorul avea asupra sa un cuţit. Ba chiar şi-ar fi ameninţat adversarul cu el înainte ca mijlocul de transport în comun să oprească în staţie şi tânărul violent să coboare. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 12.05.2023, 14:19

Vezi și

Între cei doi ar fi pornit conflictul dintr-un motiv care nu a fost confirmat oficial, dar se pare că ar fi fost vorba despre tânăra care îl însoţea pe unul dintre cei doi călători implicaţi.

La un moment dat, agresorul se năpuseşte asupra celuilalt tânăr. Mai întâi porneşte o ceartă, după care îl loveşte în faţă. De altfel, tânărul atacat s-a ales cu o fractură nazală în urma acestui incident. Scandalagiul nu s-a oprit aici. A scos şi un cuţit cu care a început să îl ameninţe. 

După ce a oprit autobuzul, şoferul a mers ca să-i despartă pe cei doi şi să acorde primul ajutor. Între timp, agresorul s-a făcut nevăzut, după ce a urcat într-un taxi. Tot şoferul a fost cel care a sunat la 112. La faţa locului au venit echipajele de prim-ajutor, dar şi poliţiştii. În acest sens, s-a deschis un dosar pentru loviri şi alte violenţe, iar poliţiştii fac acum verificări pentru identificarea agresorului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Bătaie pentru o fată într-un autobuz din Iaşi. Un tânăr l-a lovit pe celălalt cu pumnii în faţă, provocându-i fractură nazală, apoi a scos cuţitul