Antena Meniu Search
x

Bătaie cu sticle și pahare într-un club din Baia Mare, în noaptea de Revelion

Petrecerea de Revelion s-a terminat într-o baie de sânge, într-un club din Baia Mare. Trei indivizi au intrat în local puşi pe scandal şi s-au luat la bătaie cu clienţii care sărbătoreau Anul Nou. Mai mulţi oameni au fost loviţi cu sticle şi cu pahare. Patru dintre ei au ajuns la spital.

de Redactia Observator

la 02.01.2020, 09:16

Vezi și

Petrecerea de Revelion s-a terminat într-o baie de sânge, într-un club din Baia Mare. Trei indivizi au intrat în local puşi pe scandal şi s-au luat la bătaie cu clienţii care sărbătoreau Anul Nou. Mai mulţi oameni au fost loviţi cu sticle şi cu pahare. Patru dintre ei au ajuns la spital. Pumni şi picioare s-au împărţit apoi în stradă, până când în zonă au ajuns zece echipaje de poliţie şi mai multe ambulanţe.

Puţin după ora cinci dimineaţa, clubul unui hotel de trei stele din Baia Mare s-a transformat în ring de box. Petrecerea de Revelion aproape că se terminase când trei indivizi au intrat în local şi s-au luat la harţă cu câţiva clienţi rămaşi.

Totul a început în interiorul clubului, apoi scandalul s-a mutat în parcare. Până la sosirea poliției, bătăușii au ajuns să își împartă pumni și picioare în curtea unei reprezentanțe auto de peste drum. Urmele de sânge care încă se văd pe jos sunt mărturie a ceea ce s-a întâmplat.

Scandalul s-a terminat doar după ce şi-au făcut apariţia zece echipaje de poliţie. Patru ambulanţe au dus răniţii la spital. Doi dintre ei aveau răni în zona capului, iar unul - fractură de piramidă nazală.

Clubul în care a avut loc bătaia îi aparţine unuia dintre cei mai influenţi afacerişti din Baia Mare. Acesta a refuzat să comenteze incidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bătaie cu sticle și pahare într-un club din Baia Mare, în noaptea de Revelion