Antena Meniu Search
x

Bătrână de 90 de ani, găsită mortă în apartamentul ei din Pitești, după ce un incendiu violent a izbucnit în locuință

Sfârșit tragic pentru o bătrână de 90 de ani. Femeia a fost găsită moartă în apartamentul ei din Pitești, după ce acesta a fost cuprins de flăcări, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 14.12.2023, 09:40

Bătrână de 90 de ani, găsită mortă în apartamentul ei din Pitești, după ce un incendiu violent a izbucnit în locuință
Bătrână de 90 de ani, găsită mortă în apartamentul ei din Pitești, după ce un incendiu violent a izbucnit în locuință - Shutterstock

"Poliţiştii (...) au fost sesizaţi, prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112, cu privire la un incendiu ce se manifesta într-un apartament din municipiul Piteşti. La faţa locului au intervenit poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Piteşti, care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, incendiul fiind lichidat de către echipajele de pompieri", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Bătrâna a fost găsită moartă

Conform aceleiaşi surse, în interior a fost găsită o femeie de 90 de ani, care se afla în stop cardio-respirator. Echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat, victima fiind declarată decedată. Cercetările au fost preluate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti, fiind întocmit dosar penal pentru distrugere şi ucidere din culpă.

"Cauza decesului urmează să fie stabilită prin efectuarea autopsiei medico-legale, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei", se precizează în comunicatul IPJ Argeş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bătrână de 90 de ani, găsită mortă în apartamentul ei din Pitești, după ce un incendiu violent a izbucnit în locuință