Meniu
Search
x

Bătrână din Botoşani, violată şi jefuită în propria casă. Tânărul de 23 de ani îi bătuse la uşă, în miez de noapte

O femeie din Botoşani a fost tâlhărită şi violată în propria locuinţă de un bărbat în vârstă de 23 de ani care a sunat la uşa apartamentului, iar când proprietara a deschis, a atacat-o. Tânărul este în custodia poliţiştilor.

De Redactia Observator la 19.09.2022, 16:19

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani a anunţat, luni, că poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel la 112, cu privire la faptul că o femeie de 66 de ani, din municipiul Botoşani, a fost agresată în timp ce se afla la domiciliu.  

Agresată şi jefuită, în propriul apartament

“Din verificările efectuate până în acest moment a reieşit faptul că la data de 19 septembrie, în jurul orei 03:00, un bărbat ar fi bătut la uşa apartamentului în care se afla victima, iar în momentul în care aceasta i-a deschis, bărbatul ar fi agresat-o şi i-ar fi sustras din locuinţă mai multe bunuri. În acelaşi context, prin constrângere, ar fi întreţinut un act sexual cu victima”, se arată în comunicatul citat de news.ro.  

Principalul suspect este un tânăr de 23 de ani, din Botoşani, care se află în custodia poliţiei. El este cercetat pentru tâlhărie calificată şi viol.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Bătrână din Botoşani, violată şi jefuită în propria casă. Tânărul de 23 de ani îi bătuse la uşă, în miez de noapte