Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Bianca Drăguşanu, ridicată de mascaţi pentru evaziune fiscală cu haine de "lux". Nu ar fi declarat veniturile timp de şase ani

Bianca Drăguşanu a fost ridicată de mascaţi, într-un dosar de evaziune fiscală. Atât ea cât şi ale trei persoane, printre care un poliţist local din Sectorul 4, sunt audiate chiar în aceste clipe de procurori. Din primele informaţii, se pare că ar fi vorba despre un magazin cu articole vestimentare. Vedeta şi asociatul ei, poliţist, nu ar fi declarat veniturile la stat.

de Denisa Dicu

la 18.07.2024 , 13:20

”Astăzi 18 iulie 2024, începând cu ora 07.00,  poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice -  Sector 4 pun în aplicare 6 mandate de percheziţie domiciliară şi patru mandate de aducere, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală. În fapt, în perioada 2017- 2023, patru persoane, având calitatea de administratori ai unei societăţi comerciale, ar fi omis să evidenţieze în documentele contabile şi să declare la organele fiscale venituri în valoare de peste 2.400.000 de lei, provenite din comercializarea de articole vestimentare de lux”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Bianca Drăguşanu, în apărarea ei, spune că doar promova acest magazin în mediul online şi că nu era implicată în afaceri.

Printre cei vizaţi în anchetă se află şi un poliţist local

Vezi și

Sursa citată a precizat că s-a stabilit că prejudiciul cauzat, până la acest moment, este estimat la 332.000 de lei.

Pe acelaşi subiect

În vederea administrării materialului probator, în cursul acestei dimineţi, sunt puse în executare şase mandate de percheziţie domiciliară şi patru mandate de aducere, emise pe numele banuitilor.

Potrivit unor surse judiciare, unul dintre cei patru suspecţi vizaţi este Bianca Drăguşanu, iar altul este un fost poliţist local. Aceştia sunt acuzaţi de către anchetatori că aduceau haine de lux (blanuri, paltoane, geci din piele, etc) din Turcia şi le vindeau prin intermediul firmei ei, sub marcă proprie, fără a declara veniturile.

Hainele erau exclusiv vântute online, atât în ţară, cât şi în străinătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Vă gândiţi să vă întoarceţi din vacanţă din cauza ciclonului de pe litoral?
Observator » Evenimente » Bianca Drăguşanu, ridicată de mascaţi pentru evaziune fiscală cu haine de "lux". Nu ar fi declarat veniturile timp de şase ani