Antena Meniu Search
x

Bloc zdruncinat din temelii de o explozie, la Tulcea. 24 de locuinţe afectate, oameni duşi la spital (Video)

O explozie puternică a zdruncinat din temelii un bloc de garsoniere din Tulcea, 24 de locuinţe fiind afectate, patru persoane au fost rănite şi transportate la spital.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 14.11.2019, 08:19

Vezi și

O explozie puternică a zdruncinat din temelii un bloc de garsoniere din Tulcea, 24 de locuinţe fiind afectate, patru persoane au fost rănite şi transportate la spital.

Momentan, pompierii efectuează cercetări în privinţa cauzei exploziei.

Explozie puternică într-un bloc din Tulcea, 24 de locuinţe afectate

Patru persoane au fost rănite în urma unei explozii care a avut loc într-un bloc de garsoniere din Tulcea. Astfel, trei bărbaţi cu vârste de 31, 78, 22 de ani şi o femeie de 18 ani au fost transportate la Spitalul Judeţean Tulcea.

"Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "DELTA" Tulcea a fost solicitat în jurul orei 06:10 în urma unei explozii ce a avut loc într-un bloc de garsoniere din municipiul Tulcea. În jur de 24 de garsoniere au fost afectate, şi mai multe autoturisme aflate în parcarea de jos. Explozia nu a fost urmată de incendiu", informează ISU Tulcea.

"În urma exploziei au rezultat patru victime, trei bărbaţi cu vârste de 31, 78, 22 de ani şi o femeie de 18 ani, care au fost transportate la Spitalul Judeţean Tulcea. Două victime au suferit arsuri de gradul II şi III, şi una cu plagă prin tăiere", a menţionat şi purtătorul de cuvânt al ISU Delta, Florentin Daciu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Bloc zdruncinat din temelii de o explozie, la Tulcea. 24 de locuinţe afectate, oameni duşi la spital (Video)