Antena Meniu Search
x
LIVE

Cadavrul din râul Teleajen. Trupul unui bărbat neidentificat a fost găsit la malul apei, în Prahova

Trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost descoperit, sâmbătă, pe malul râului Teleajen, în localitatea Blejoi, situată în apropierea municipiului Ploieşti. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 60 de ani, care deocamdată nu a fost identificat.

De Redactia Observator la 23.09.2023, 17:25
Trupul unui bărbat, găsit în râul Teleajen - Arhivă (scop ilustrativ)

”La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 13.45, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Blejoi au fost sesizaţi de către un bărbat din comună, despre faptul că pe malul râului Teleajen se află o persoană decedată. În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, constatându-se faptul că aspectele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un bărbat de aproximativ 60 de ani, care nu a fost identificat până la acest moment”, transmite Poliţia Prahova.

Nu sunt urme de violenţă pe trup

Conform poliţiştilor, în urma examinării vizuale a cadavrului, s-a constatat că acesta nu prezintă urme vizibile de violenţă, relatează news.ro.

Trupul neînsufleţit va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova, în vederea efectuării necropsiei. Poliţiştii fac cercetări în vederea stabilirii identităţii persoanei în cauză, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Cadavrul din râul Teleajen. Trupul unui bărbat neidentificat a fost găsit la malul apei, în Prahova