Antena Meniu Search
x

Cadavrul unui bărbat devorat de animale, găsit în spatele casei unei bătrâne din Arad. Omul ar mai putea fi identificat după cei patru dinți de aur

Descoperire macabră în spatele casei unei bătrâne din Almaș, județul Arad. Mai mulți oameni care căutau melci pe terenul plin de bălării au dat peste cadavrul unui bărbat devorat de animalele sălbatice. 

de Redactia Observator

la 07.04.2022, 15:36

Cadavrul unui bărbat devorat de animale, găsit în spatele casei unei bătrâne din Arad. Omul ar mai putea fi identificat după cei patru dinți de aur - Shutterstock

Scheletul uman aparține unui bărbat de aproximativ 55 de ani, cu o înălțime de 1.80-1.90, bine făcut și îngrijit, care ar fi decedat în urmă cu aproximativ trei săptămâni. În gură, victima avea 4 dinți de aur, cel mai probabil care vor ajuta ulterior la identificarea sa. 

Trupul ar fi fost devorat de vulpile din zonă și dezmebrat de animalele sălbatice. Părți de trup au fost găsite la 200 metri distanță, peste șosea, într-o lizieră, de un localnic care a dat o mână de ajutor polițiștilor care efectuau cercetarea la fața locului.

Devorat de animale 

Aurel Costea, primar Almaș: Femeia pe al cărui teren a fost găsit cadavrul abia și-a revenit din șoc. Nu stă prea mult pe acasă, iar în fundul curții pline de stufăriș nu merge niciodată. 

Ceea ce complică însă lucrurile este faptul că în zonă nu a fost dată disparută nici o persoană cu aceste semnalmente.

Diana Ilca, prim-procuror Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ: "Până în acest moment, identitatea bărbatului nu a fost stabilită. Și nici nu se știe cum a murit sau cum a ajuns trupul său în tufele de spini de la marginea satului".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi asigurare obligatorie a locuinţei?
Observator » Evenimente » Cadavrul unui bărbat devorat de animale, găsit în spatele casei unei bătrâne din Arad. Omul ar mai putea fi identificat după cei patru dinți de aur