Antena Meniu Search
x

Câine ucis fără milă de propriul stăpân, pe peronul gării Grivița din București. Tânărul de 19 ani, în arest preventiv

Caz şocant în Bucureşti. Un tânăr şi-a omorât fără milă câinele, pe peronul gării Grivița. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

de Redactia Observator

la 17.12.2023, 13:13

Câine ucis fără milă de propriul stăpân, pe peronul gării Grivița din București. Tânărul de 19 ani, în arest preventiv
Câine ucis fără milă de propriul stăpân, pe peronul gării Grivița din București. Tânărul de 19 ani, în arest preventiv - Shutterstock

Inițial, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Serviciul pentru Protecția Animalelor au reținut un tânăr, în vârstă de 19 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind uciderea cu intenție a animalelor și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cazul şocant, descoperit de un poliţist de la Transporturi

Vineri, polițiștii Serviciului pentru Protecția Animalelor au fost sesizați, de către un polițist din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Grivița, cu privire la faptul că "un tânăr ar fi exercitat acte de agresiune asupra unui câine, în timp ce se afla pe peronul unei gări feroviare, pe fondul unui conflict spontan cu o persoană, iar în urma traumelor suferite, animalul a decedat", transmite Mediafax.

Polițiștii Serviciului pentru Protectia Animalelor au efectuat cercetarea la fața locului, împreună cu un criminalist din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Grivița.

Tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Proprietarul câinelui a fost dus la audieri, iar trupul animalului a fost transportat la Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală, în vederea efectuării necropsiei. Ulterior, tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul pentru Protecția Animalelor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uciderea cu intenție a animalelor și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Câine ucis fără milă de propriul stăpân, pe peronul gării Grivița din București. Tânărul de 19 ani, în arest preventiv