Meniu LIVE
Search
x

Carambol pe un bulevard din Timișoara, între un autobuz și șase mașini, din cauza neatenției. Două persoane au fost rănite

A fost carambol în această dimineaţă pe un bulevard intens circulat din Timișoara. Un autobuz al societății locale de transport a lovit un autoturism şi a provocat o reacţie în lanţ, avariind în total 6 maşini. Din 12 persoane implicate în accient, doi oameni au fost răniți.

De Redactia Observator la 22.06.2021, 13:27
Vezi și

Din cauza neatenției, șoferul autobuzului, în vârstă de 61 de ani, ar fi intrat în mașina din fața sa, pe care ar fi proiectat-o în alt vehicul şi tot așa, până la autoturismul cu numărul șase. Desfășurarea de forțe a fost impresionantă.

La fața locului au fost trimise de urgență două autospeciale pentru transportarea victimelor multiple, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD şi 12 pompieri. 

Doar o persoană a fost transportată la spital. A doua victimă a primit îngrijiri la fața locului. Circulația pe Calea Sever Bocu s-a desfășurat cu dificultate zeci de minute. În acest caz, polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Carambol pe un bulevard din Timișoara, între un autobuz și șase mașini, din cauza neatenției. Două persoane au fost rănite